BEURS- & STANDAANKLEDING

Trek optimaal bezoekers & potentiële klanten

BEURS- & STANDAANKLEDING

Je hebt twee verschillende soorten beurzen. Je hebt vakbeurzen, waarbij bedrjiven deze beurzen bezoeken om te netwerken en kennis te maken met nieuwe producten, innovaties en trends.  En er zijn consumentenbeurzen. Hier staan exposanten om naamsbekendheid te werven en potentiële klanten kennis te laten maken met hun product/service.

Ze staan er allemaal voor hetzelfde doel. Zij willen graag zoveel mogelijk  geïnteresseerden naar hun stand toe te trekken. Het etaleren van een stand helpt om dat te realiseren. Door de stand zo in te richten dat de beursbezoekers wel moeten stoppen en kijken.

Het etaleren van een beursstand gaat net anders dan het etaleren van een winkel. Er mogen vaak specifieke items aangeschaft worden om de stand optimaal tot zijn recht te laten komen. In de kale stand moet het product het helemaal gaan doen. Het etaleren zorgt ervoor dat de stand ineens af is.

Je kunt het vergelijken met een kale kamer, die geen sfeer heeft. Totdat je je eigen spullen (het product) erin zet en de kamer goed inricht, dan wordt het ineens een heel ander verhaal. Het etaleren is de finishing touch. De stand wordt als het ware een open etalage en moet gelijk zijn werk goed doen. Wil jij dat je stand nog meer bezoekers trekt? Ik help u graag. 

NEEM CONTACT OP

WERKWIJZE

Voordat ik aan de slag ga, heb ik eerst goed contact met de klant. Het is voor mij belangrijk om van de klant te horen wat hij wil en ook om het product goed te begrijpen. Ik ga langs bij de klant om de nieuwe collectie van het product te bekijken. Vervolgens ga ik een plan maken. Ik maak daarvoor een ontwerp voor de stand en ga op zoek naar geschikte items die het product sterk laten uitkomen. Daarna volgt het daadwerkelijk etaleren van de stand en ga ik ervoor zorgen dat de stand zoveel mogelijk bezoekers trekt. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op. Ik krijg graag wat het beste is voor jouw beurs stand.