OVER MIJ

Nice to meet you!

OVER HANNEKE

Al jong wist ik dat ik etaleur wilde worden. Wat niet zo gek is als je praktisch in een winkel opgroeit. Mijn ouders hadden een textiel- en modewinkel waar wij boven woonden. In de winkel voelde ik me als een vis in het water. Tijdens de vakanties werkte ik in de winkel. Doordat het een volle winkel was, met veel verschillende artikelen, moest er slim met de ruimte worden omgegaan. Dit daagde me uit de winkel op z’n best in te richten. Daarnaast hielp ik mee in de verkoop.

Hierdoor ontwikkelde ik zowel mijn commerciële als creatieve kant. Juist die twee kanten komen samen bij het inrichten van een etalage. Hoe leuk is het als je etalage of display mensen aantrekt en gelijk scoort!

NEEM CONTACT OP

MIJN PASSIE

Het werd een uitdaging om een manier te vinden om mensen aan te spreken met de etalages en om het assortiment in de winkel optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit betaalt zich terug in een hogere omzet.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken als etaleur bij verschillende organisaties. In 1994 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Tot op de dag van vandaag heb ik ontzettend veel plezier in etaleren en presenteren. Iedere winkel heeft zijn eigen behoefte. Het is een voorrecht om in die behoefte te mogen voorzien, door de verschillende diensten die ik aanbied. Etaleren & Visual Merchandising werkt en dat geeft me een kick! Het gaat uiteindelijk om het verschil maken. Ben je nieuwsgierig geworden hoe dit ook voor jou en jouw winkel kan werken? Klik hier!

BEKIJK MIJN DIENSTEN NEEM CONTACT OP